Ajánlatkérés

Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi adatokat megadásával segítheti, hogy az Önnek megfelelő legjobb kalkulációt küldjük el, vagy válasszon a már meglévő csomagajánlataink közül, amit akár már azonnal megrendelhet!

Vállaljuk az Önök rendezvényein vattacukor és popcorn készítését, szervírozását a lehető legmagasabb színvonalon és kivitelben. Bármekkora létszámú vendégsereg kiszolgálására elegendő kapacitással rendelkezünk az egészen apró születésnapi zsúroktól a több százezres tömegig. Már több éve vagyunk jelen a piacon, és annak meghatározó szereplőjévé váltunk. Komoly, nagy rendezvényeken való megjelenésekre igen keresetté vált vállalkozásunk az utóbbi időben. Emellett szívesen vállalunk kisebb családi, baráti, és céges összejöveteleket.

Az ŰRLAP kitöltésével küldheti ajánlatkérést, melyre a lehető leghamarabb, de legkésőbb 24 órán belül válaszolunk!

Megrendelő neve:

Megrendelő telefonszáma:

Megrendelő email címe:

Számlázási név és cím:

Rendezvény pontos helyszíne:

Rendezvény dátuma:

Szolgáltatás kezdési időpontja: óra perc

Mennyi időre kívánja igénybevenni a szolgáltatást: órára

Kérem válasszon:

Várható látogatói létszám (Hány adagot szeretne):

Hozzájárulok, hogy az Adatkezelő részemre elektronikus úton e-mailt küldjön. Ezen hozzájáruló nyilatkozat nem vonatkozik a kezelt adatok harmadik személy részére történő átadására, ez a törvényben írt kivételekkel kizárólag az előzetes hozzájárulásommal történhet. Jelen hozzájáruló nyilatkozat bármikor korlátozás, feltétel és indokolás nélkül visszavonható. Kijelentem, hogy ezen hozzájárulásomat önkéntesen, minden külső befolyás nélkül, a megfelelő tájékoztatás és a vonatkozó jogszabályi rendelkezések ismeretében tettem meg.