Vállalkozásunk 2016-ban jött létre, azonban e rövid idő alatt is bebizonyítottuk, hogy versenyképesek vagyunk! Fiatal, lendületes csapatban dolgozunk és a piacnak megfelelő, az előírt követelményeket betartva, állunk megrendelőink szolgálatában!

Akár magán személy, akár vállalkozó, rendezvényszervező, minden megkeresésnek igyekszünk eleget, tenni hiszen nincs egyforma, legyen egy családi gyermek zsúr, vagy akár egy több száz fős céges rendezvény! Személyesen tárgyalunk az ügyfelekkel és mindkét fél számára a legkedvezőbb ajánlattal állapodunk meg! Bízunk benne, hogy Ön is minket fog választani!

Referenciáink és elégedettségünk folyamatosan bővül, hiszen csakis kiváló minoséget és garanciát hagyunk magunk után!

Ajánlataink között
Bérelhető vattacukor és popcorn csomagjaink már 50 adagtól elérhetők!
Vattacukor! A sokak által kedvelt színes és ragacsos csemege, most mindenkinek elérhető! Helyszínen frissen készített, pálcás vattacukor, több színben és ízben rendelhető.

Szabó Richárd

Elkészítjük a friss pattogatott kukoricát az Ön és vendégei számára. Popcorn és/vagy vattacukor készítés egy születésnapra vagy gyerek partira , céges bulira, mindig egy tökéletes választás. Fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, juniálisra, bornapokra és egyéb rendezvényre egyaránt.

Értékesítési termék bemutatóján kommunikációjában sokat számít a figyelmesség, gesztus valamivel megajándékozni ingyen a résztvevő vendégeket, érdeklődőket legyen az egy zacskó POPCORN!

Üdvözlettel: SzabóGroup vezetősége nevében