Vállaljuk az Önök rendezvényein vattacukor és popcorn készítését, szervírozását a lehető legmagasabb színvonalon és kivitelben. Bármekkora létszámú vendégsereg kiszolgálására elegendő kapacitással rendelkezünk az egészen apró születésnapi zsúroktól a több százezres tömegig.
Már több éve vagyunk jelen a piacon, és annak meghatározó szereplőjévé váltunk. Komoly, nagy rendezvényeken való megjelenésekre igen keresetté vált vállalkozásunk az utóbbi időben. Emellett szívesen vállalunk kisebb családi, baráti, és céges összejöveteleket.

Ajánlataink között
Bérelhető vattacukor és popcorn csomagjaink már 50 adagtól elérhetők!
Vattacukor! A sokak által kedvelt színes és ragacsos csemege, most mindenkinek elérhető! Helyszínen frissen készített, pálcás vattacukor, több színben és ízben rendelhető.

Elkészítjük a friss pattogatott kukoricát az Ön és vendégei számára. Popcorn és/vagy vattacukor készítés egy születésnapra vagy gyerek partira , céges bulira, mindig egy tökéletes választás. Fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, juniálisra, bornapokra és egyéb rendezvényre egyaránt.

Értékesítési termék bemutatóján kommunikációjában sokat számít a figyelmesség, gesztus valamivel megajándékozni ingyen a résztvevő vendégeket, érdeklődőket legyen az egy zacskó POPCORN!

Kedves látogató, köszöntjük oldalunkon!
Vállalkozásunk 2014-ben jött létre, azonban e rövid idő alatt is bebizonyítottuk, hogy versenyképesek vagyunk! Fiatal, lendületes csapatban dolgozunk és a piacnak megfelelo, az eloírt követelményeket betartva, állunk megrendeloink szolgálatában!

Akár magán személy, akár vállalkozó, rendezvényszervezo, minden megkeresésnek igyekszünk eleget, tenni hiszen nincs egyforma, legyen egy családi gyermek zsúr, vagy akár egy több száz fos céges rendezvény! Személyesen tárgyalunk az ügyfelekkel és mindkét fél számára a legkedvezobb ajánlattal állapodunk meg! Bízunk benne, hogy Ön is minket fog választani!

Referenciáink és elégedettségünk folyamatosan bovül, hiszen csakis kiváló minoséget és garanciát hagyunk magunk után!

Tudta Ön?
Vattacukor vagy más néven gyapotcukor a fonott cukrok egyik fajtája. Mivel többnyire légiesen könnyu, ezért általában nagy adagokban kínálják. A vattacukor gyakran kapható vásárokon, vagy cirkuszok mozgóárusainál. Élelmiszer színezoanyag használatával megváltoztatható a természetes fehér színe. Egy tipikus hurkapálcára felfonott adag legalább 25-30 gramm, és körülbelül 100-115 kalóriát tartalmaz.

Hasonló édesség a perzsa pasmak, és a török pismanije, bár az utóbbi a cukor mellett lisztet is tartalmaz.
A vattacukorról szóló elso feljegyzés a 18. század közepén készült. Abban az idoben a fonott cukor drága volt. Az eloállítása munkaigényesnek számított, így az átlagemberek számára általában nem volt elérheto. Az elso vattacukorfonó-gépet 1897-ben William Morrison és John C. Wharton találta fel. A széles közönség viszont csak 1904-es világkiállításon találkozhatott eloször vele, ahol nagy sikert aratott és 68 655 adagot adtak el az akkori árakon számolva is magas, 0,25 $-os ár mellett. Ez az összeg fele volt a vásári belépo árának. A “gyapotcukor” névre 1920-ban nevezték át.
Az Egyesült Államokban december 7-én ünneplik a Nemzeti Gyapotcukor Napját.

 

Szabó Richárd Károly vállalkozó

Z. Szabó Miló manager