MEGRENDELÉS

Tisztelt Partnerünk! 200 adag feletti megrendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi Ajánlat készítése érdekében! Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelést kizárólag az itt feltüntetett oldalon és a kitöltött űrlapon áll módunkban elfogadni! Kérjük vegye figyelembe, hogy megrendelési igényét minimum a rendezvény előtt 14 nappal adja le!

  Válasszon Szolgáltatást (Többet is bejelölhet)

  VATTACUKOR 50 adag, a kiosztására maximum két óra áll rendelkezésreVATTACUKOR 100 adag, a kiosztására maximum négy óra áll rendelkezésreVATTACUKOR 150 adag, a kiosztására maximum hat óra áll rendelkezésreVATTACUKOR 200 adag, a kiosztására maximum nyolc óra áll rendelkezésrePOPCORN 50 adag, a kiosztására maximum két óra áll rendelkezésrePOPCORN 100 adag, a kiosztására maximum négy óra áll rendelkezésrePOPCORN 150 adag, a kiosztására maximum hat óra áll rendelkezésrePOPCORN 200 adag, a kiosztására maximum nyolc óra áll rendelkezésre

  A Szolgáltatási csomagokhoz minden esetben időkeret tartozik, amelyet a szolgáltatás kezdési idejétől számítunk. Tovább maradásra minden esetben van lehetőség ahol minden megkezdett további óra 2000 forint. A csomagban foglalt mennyiség elfogyása esetén, a helyszínen további adagok vásárolhatók kedvezményes áron, melyek a helyszínen fizetendők, számla ellenében.

  A feltüntetett ár Bruttó és alanyi ÁFA mentes, valamint magyar forintban értendő! Tarmazza a megrendelni kívánt szolgáltatás(ok) árát, valamint a kiszállási és üzemelési költséget.

  Amennyiben a fenti kalkuláció alapján megkívánja rendelni a választott szolgáltatást, kérem az alábbi űrlapot szíveskedjen kitölteni a Megrendelő Adataival!  Hozzájárulok ahhoz, hogy megrendelés elküldésével megadott (személyes) adatait jelenlegi és jövőbeni marketing és saját reklámküldés céljából a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja. Bővebben az Adatkezelési Tájékoztató oldalon olvashat.

  Tudomásul veszem, hogy a megrendelés elküldése a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.