Kedves látogató, köszöntjük oldalunkon! Vállalkozásunk 2014-ben jött létre, azonban e rövid idő alatt is bebizonyítottuk, hogy versenyképesek vagyunk! Fiatal, lendületes csapatban dolgozunk és a piacnak megfelelő, az előírt követelményeket betartva, állunk megrendelőink szolgálatában!

Akár magán személy, akár vállalkozó, rendezvényszervező, minden megkeresésnek igyekszünk eleget, tenni hiszen nincs egyforma, legyen egy családi gyermek zsúr, vagy akár egy több száz fős céges rendezvény! Személyesen tárgyalunk az ügyfelekkel és mindkét fél számára a legkedvezőbb ajánlattal állapodunk meg! Bízunk benne, hogy Ön is minket fog választani!


Referenciáink és elégedettségünk folyamatosan bővül, hiszen csakis kiváló minőséget és garanciát hagyunk magunk után!

Ajánlataink között Bérelhető vattacukor és popcorn csomagjaink már 50 adagtól elérhetők! Helyszínen frissen készített, pálcás vattacukor, több színben és ízben rendelhető. Elkészítjük a friss pattogatott kukoricát az Ön és vendégei számára.

Születésnapra vagy gyerek partira , céges bulira, mindig egy tökéletes választás. Fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, juniálisra, bornapokra és egyéb rendezvényre egyaránt.