Vattacukor és a Popcorn is a helyszínen frissen készülnek, a legjobb minőségű alapanyagok használatával. Vattacukor több színben és ízben. A popcorn vajas-sós ízesítésű. Az ŰRLAP kitöltésével kérhet ajánlatot!

A lent található űrlap segítségével kérhet ajánlatot!

  • A megrendelni kívánt szolgáltatást minimum a rendezvény előtt két héttel meg kell rendelni!
  • A szolgáltatás ellenértékét a Szolgáltatás Megrendelő Szerződés aláírásával egy időben banki átutalással egyenlítheti ki, a számla utólagosan kerül kiállításra.
  • A szolgáltatások teljes idejére biztosítunk minden szükséges kelléket, alapanyagot a megfelelő mennyiségű pálcás vattacukor és/vagy zacskós popcorn készítés céljára, személyzettel együtt helyben fogyasztására. (Host/Hostesekről a bérlőnek kell gondoskodnia, a kiszolgáló személyzet csak elkészíti és kiadja az adagokat.)
  • Igénybe veheti szabadtéri, mint beltéri rendezvényre egyaránt.
  • Gépeink megfelelnek EU és a magyar élelmiszer higiéniai követelményeknek, megfelelő hatósági dokumentumokkal rendelkeznek.
  • Vattacukor készítő gép árammal és PB gázpalackkal működik, áram igénye 230 V, fogyasztása 110 W. Felhívjuk figyelmét, hogy zárt téren a vattacukorgép üzemeléséhez az intézmény hozzájárulása szükséges Tűzbiztonsági- és Tűzvédelmi szempontból! Ennek hiánya nem róható fel a vállalkozóra, beszerzéséről a megrendelőnek kell gondoskodnia! A Popcorn gép árammal működik 230 V fogyasztása 1400 W
  • Kiszállítási és telepítési díjaink eltérőek, a szolgáltatási helyszínnek megadott címektől függ.
  • A megrendelt csomagban foglalt mennyiség elfogyása esetén lehetőség van további adagok vásárlására a helyszínen kedvezményes áron.
  • A szolgáltatásokhoz a csomagban foglalt adagok kiosztására különböző időkeret áll rendelkezésre. Amennyiben a megrendelt szolgáltatásra az időkeret lejár és igény van a továbbmaradásra, az további díj ellenében igénybe vehető.

Megrendelő név/cégnév:

Kapcsolattartó E-mail:
Kapcsolattartó Telefon:

Rendezvény dátuma:

Rendezvény kezdési időpontja: óra

Rendezvény helyszíne:

Számlázási adatok (számlázási név és cím, adószám):

Kérem válassza ki az Önnek megfelelő csomagot/csomagokat:POPCORN LIGHT - 50 adagPOPCORN MINI - 100 adagPOPCORN START - 150 adagPOPCORN EXTRA - 200 adagPOPCORN MAXI - 300 adagVATTACUKOR LIGHT - 50 adagVATTACUKOR MINI - 100 adagVATTACUKOR START - 150 adagVATTACUKOR EXTRA - 200 adagVATTACUKOR KIRÁLY - 300 adag
Amennyiben egyéb, egyéni darabszámra lenne szüksége vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Megrendelés elküldése után 24 órán belül küldjük az Árajánlatunk, mely tartalmazza a szolgáltatás/szolgáltatások összegét, valamint az egyéb felmerült költségeket is egyaránt (utiköltség, kiszállási és telepítési díj, stb.)

A személyes adatokat kizárólag a rendelés feldolgozásához, és a megrendeléshez használjuk fel!