MEGRENDELÉS

Tisztelt Partnerünk! 200 adag feletti megrendelés esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot egyedi Ajánlat készítése érdekében!

Válassza ki a megrendelni kívánt szolgáltatást vagy szolgáltatásokat, töltse ki az adatokat és azonnal láthatja mennyit fizet értük! Nincsenek rejtett költségek!

Felhívjuk figyelmét, hogy megrendelést kizárólag az itt feltüntetett, kitöltött űrlapon áll módunkban elfogadni! Megrendelési igényét minimum a rendezvény előtt 14 nappal adja le!

  Válasszon Szolgáltatást (Többet is bejelölhet)

  VATTACUKOR 50 adag, a kiosztására maximum két óra áll rendelkezésreVATTACUKOR 100 adag, a kiosztására maximum négy óra áll rendelkezésreVATTACUKOR 150 adag, a kiosztására maximum hat óra áll rendelkezésreVATTACUKOR 200 adag, a kiosztására maximum nyolc óra áll rendelkezésrePOPCORN 50 adag, a kiosztására maximum két óra áll rendelkezésrePOPCORN 100 adag, a kiosztására maximum négy óra áll rendelkezésrePOPCORN 150 adag, a kiosztására maximum hat óra áll rendelkezésrePOPCORN 200 adag, a kiosztására maximum nyolc óra áll rendelkezésre

  A Szolgáltatási csomagokhoz minden esetben időkeret tartozik, amelyet a szolgáltatás kezdési idejétől számítunk. Tovább maradásra minden esetben van lehetőség ahol minden megkezdett további óra 2500 forint. A csomagban foglalt mennyiség elfogyása esetén, a helyszínen további adagok vásárolhatók, melyek a helyszínen fizetendők, számla ellenében.

  A feltüntetett ár Bruttó és alanyi ÁFA mentes, valamint magyar forintban értendő! Tarmazza a megrendelni kívánt szolgáltatás(ok) árát, valamint a kiszállási és üzemelési költséget.

  Amennyiben a fenti kalkuláció alapján megkívánja rendelni a választott szolgáltatást, kérem az alábbi űrlapot szíveskedjen kitölteni a Megrendelő Adataival!  Hozzájárulok ahhoz, hogy megrendelés elküldésével megadott (személyes) adatait jelenlegi és jövőbeni marketing és saját reklámküldés céljából a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően tárolja, kezelje és felhasználja. Bővebben az Adatkezelési Tájékoztató oldalon olvashat.

  Tudomásul veszem, hogy a megrendelés elküldése a vállalkozás javára teljesítendő fizetési kötelezettséget von maga után.