Kedves látogató, köszöntjük oldalunkon!
Vállalkozásunk 2014-ben jött létre, azonban e rövid idő alatt is bebizonyítottuk, hogy versenyképesek vagyunk! Fiatal, lendületes csapatban dolgozunk és a piacnak megfelelő, az előírt követelményeket betartva, állunk megrendelőink szolgálatában!

Akár magán személy, akár vállalkozó, rendezvényszervező, minden megkeresésnek igyekszünk eleget, tenni hiszen nincs egyforma, legyen egy családi gyermek zsúr, vagy akár egy több száz fős céges rendezvény! Személyesen tárgyalunk az ügyfelekkel és mindkét fél számára a legkedvezőbb ajánlattal állapodunk meg! Bízunk benne, hogy Ön is minket fog választani!

Referenciáink és elégedettségünk folyamatosan bővül, hiszen csakis kiváló minoséget és garanciát hagyunk magunk után!

Ajánlataink között
Bérelhető vattacukor és popcorn csomagjaink már 50 adagtól elérhetők!
Vattacukor! A sokak által kedvelt színes és ragacsos csemege, most mindenkinek elérhető! Helyszínen frissen készített, pálcás vattacukor, több színben és ízben rendelhető.

Elkészítjük a friss pattogatott kukoricát az Ön és vendégei számára. Popcorn és/vagy vattacukor készítés egy születésnapra vagy gyerek partira , céges bulira, mindig egy tökéletes választás. Fesztiválokra, falunapokra, sörfesztiválra, gyereknapra, majálisra, juniálisra, bornapokra és egyéb rendezvényre egyaránt.

Értékesítési termék bemutatóján kommunikációjában sokat számít a figyelmesség, gesztus valamivel megajándékozni ingyen a résztvevő vendégeket, érdeklődőket legyen az egy zacskó POPCORN!

Tudta Ön?
Vattacukor vagy más néven gyapotcukor a fonott cukrok egyik fajtája. Mivel többnyire légiesen könnyű, ezért általában nagy adagokban kínálják. Élelmiszer színezőanyag használatával megváltoztatható a természetes fehér színe. Egy tipikus hurkapálcára felfonott adag legalább 25-30 gramm, és körülbelül 100-115 kalóriát tartalmaz.

A vattacukorról szóló első feljegyzés a 18. század közepén készült. Abban az időben a fonott cukor drága volt. Az előállítása munkaigényesnek számított, így az átlagemberek számára általában nem volt elérhető. Az első vattacukorfonó-gépet 1897-ben William Morrison és John C. Wharton találta fel. A széles közönség viszont csak 1904-es világkiállításon találkozhatott először vele, ahol nagy sikert aratott és 68 655 adagot adtak el az akkori árakon számolva is magas, 0,25 $-os ár mellett. Ez az összeg fele volt a vásári belépő árának. A “gyapotcukor” névre 1920-ban nevezték át. Az Egyesült Államokban december 7-én ünneplik a Nemzeti Gyapotcukor Napját.

 

Szabó Richárd Károly vállalkozó

Z. Szabó Miló manager