Üdvözöljük!

Most még nehéz…de! Tervezz a nyitásra!

Már egy éve az életünk része a koronavírus. A kisvállalkozások többségének ez egy nehéz év volt, sokan vállalkozásukat ideiglenesen vagy végleg bezárni kényszerültek, sokan újratervezik az életüket, vállalkozásukat. Mi is arra használtuk fel – többek között – a felszabadult kapacitásainkat, hogy valami újat alkossunk.
Újragondoltuk a Szolgáltaásainkat és a Webshopot az elmúlt 2 év tapasztalatai, legfőképpen a Önök visszajelzései alapján teljesen újjá varázsoltuk az oldalt.
Tettük, mindezt azért, hogy Önöknek még átláthatóbbá tegyük, a termékek még szélesebb palettáját tudják egyszerűbben, számos varázslatos funkcióval gazdagítva megrendelni online. A megrendelés során részletes magyarázat segíti a folyamatban!

Járjon a versenytársai előtt egy lépéssel! Tervezze már most velünk az újranyitást!
Lepje meg kollégáit, vendégeit, kínáljon nekik már az első nap termékeinkből és akkor pedig gondoljon ránk! Mi készen állunk és minden eszközt a kezébe adunk, hogy “újranyitós marketingjét” támogatni tudjuk.
Kitartást, jó tervezést és mindenekelőtt jó egészséget kíván a SzabóGroup csapata!

Járványügyi Intézkedéseink

A jelenlegi rendelkezések alapján fokozottan figyelünk a saját és a megrendelőink egészségére! Folyamatosan tetsztelünk, rendelkezünk NEGATÍV Covid PCR teszttel, amit a megrendelő kérésére be is mutatunk! A helyszínen maszkban és kesztyűben történik a kiszolgálás. Biztosítunk megfelelő higiéniás kézfertőtlenítőt a vendégek számára!

A legfőbb eszköz a higiéniai előírások betartása és betartatása, valamint a megfelelő távolságtartás biztosítása a résztvevők között. Az alábbi ajánlások betartására célszerű minden rendezvényhelyszín és rendezvényszervező számára: INTÉZKEDÉSI TERV

  • Általános: Céges privát, illetve magán rendezvény esetén lehetőség szerint csak a kifejezetten meghívott és csak az ott tartózkodó személyek vegyenek részt. A rendezvény/kiállítás szervezője lehetőség szerint gondoskodjon az otthoni online regisztrációs, jegyvásárlási lehetőségről, valamint hívja fel a figyelmet az otthoni jegynyomtatás előnyeire. Támogassa az otthoni regisztrációt, ehhez online belépőt küldve a rendezvény/kiállítás résztvevőinek.

  • Védekezés: Extra fertőtlenítők elhelyezése a rendezvény több pontján: általános szabály, hogy 50 emberenként 1 db kézfertőtlenítőnek minimum kell jutnia. Kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magát egészségesnek érző személyek vehetnek részt a rendezvényeken. Kötelező érintésmentes digitális hőmérő(k) biztosítása a rendezvény teljes időtartama alatt. A személyzet legyen tisztában a Covid-19 tüneteivel, hogy fel tudja ismerni, esetlegesen kiszűrni, és elkülöníteni a fertőzött személyeket. Ingyenes, egyszer használatos maszkokat kell biztosítani a vendéglétszám szerint, ha valaki elfelejtett volna vinni.

  • Szabályozás: A rendezvényen közreműködő – és a látogatókkal, vendégekkel, kiállítókkal személyesen kapcsolatba kerülő – munkatársak számára maszk biztosítása, valamint viselése. A rendezvény résztvevőinek egyébként az érvényben lévő szabályozás határozza meg, hogy szükséges-e maszkot viselni, ugyanakkor a kesztyű és maszk rendelkezésre állását biztosítani javasolt, előzetes megállapodásnak megfelelően. A WHO ajánlása szerint maszk viselése javasolt minden olyan helyen, ahol nehézségekbe ütközik a távolságtartási szabályok betartása, azaz a védelmet jelentő 1,5 méteres távolság nem tartható – ez elsősorban a beléptetésnél történhet meg, így legalább a belépésnél/kihaladásnál írjuk elő a maszk viselését.

  • Biztonság: Természetesen a be- és kiléptetésen túl is törekedni kell arra, hogy nagy létszámú csoportosulások elkerülhetők legyenek a rendezvényen belül. Lehetőség szerint, törekedjünk az érintés és készpénzmentes fizetési lehetőség biztosítására, így  részesítsük előnyben a bankkártyás fizetést. Vállalakozásunk ezt biztosítja! Széksoros ültetés, 1.5 méteres távolság betartásával. 65 év felettieknek nem javasolt a rendezvény látogatása, de nem tiltott, ezt is figyelembe kell venni. A külföldről érkező kiállítók és látogatók beengedése a mindenkor érvényes hatályos beutazási szabályok alapján történhet. Nem ajánlott a fotózkodások, közönségtalálkozók, dedikálások megtartása.